dali callisto 6c wit

dali_callisto_6cws

De Dali Callisto 6 C maakt deel uit van het nieuwe draadloze ecosysteem van Dali waarmee je eenvoudig al je Hi-Res-muziek rechtstreeks vanaf smart-apparaat kunt afspelen. 

Of het nu via Bluetooth is (AptX HD) of de BluOs-app. De Callisto 6 C levert een compleet en zeer gedetailleerd driedimensionaal geluidsbeeld. Zelfs in grote kamers, waar extra breedte en diepte worden toegevoegd. De twee woofers en het grote interne kastvolume zorgen voor echt diepe basprestaties en ruimtevullende geluidsdrukniveaus. Dit alles zonder de noodzaak van gecompliceerde elektronica en  kabels.
 
De Callisto 6 C vertegenwoordigt de deugden van traditionele Hi-Fi gewikkeld in een handige draadloze audio-oplossing. Dali heeft alles van de Callisto 6 C, van drivers tot de versterker, in huis ontwikkeld. Op deze wijze is elk afzonderlijk onderdeel perfect op elkaar afgestemd. Dit stelt Dali in staat om de woofers meer lineair te ontwerpen dan mogelijk zou zijn in een vergelijkbaar traditioneel passief luidsprekersysteem.
 
Het ontwerp van de woofer is hiermee verheven naar nieuwe prestatielimieten, wat mogelijk is omdat er totale controle is over het signaalpad. Door gebruik te maken van dit potentieel zijn de audioprestaties verhoogd tot niveaus die bijna alle combinaties van luidspreker-versterkers in deze prijsklasse overtreffen.
 
Voor de optimale draadloze genot strekt het tot aanbeveling de Callisto 6 C te combineren met de Dali Sound Hub en om tot een optimale streaming audio beleving te komen kan de eveneens optionele Dali BluOS NPM-1 streaming audio module verkregen worden.

inclusief sound hub en blu-os module

nieuwprijs €4750 nu voor €3750 ( ex demo volledige garantie )

Neem contact met ons op

GERELATEERDE OUTLETS

cambridge audio air 200

1 april 2020
Geplaatst in . .

De Minx Air 200 van Cambridge Audio is een zeer…

Kef Ls50 Active

7 februari 2020
Geplaatst in .

Kef Ls50 Active in gunmetal grey met bordeaux kleurige speakerconussen…

Yamaha Restio Isx80 MusicCast

7 februari 2020
Geplaatst in .

Yamaha Restio Isx80 MusicCast speaker. Design speaker in zwarte uitvoering in…