Yamaha CXA5200

download (15)

Ervaar de thuisbioscoop van de toekomst met de 11.2 CX-A5200 AVENTAGE voorversterker. De beroemde CINEMA DSP HD3 van Yamaha, gecombineerd met Dolby Atmos en DTS:X, staat garant voor het echte bioscoopgevoel. AVENTAGE Losse componenten is een lijn die staat voor het ultieme bioscoopgevoel. Om de ultieme bioscoop te creëren bij jou thuis, heeft Yamaha gestreefd naar nog hogere prestaties en nog meer innovatie. De CX-A5200 voorversterker en MX-A5200 eindversterker zijn daar het resultaat van.

SURROUND:AI
De AI-technologie die in de DSP is ingebouwd analyseert de scène en optimaliseert op basis daarvan het surround-effect. AI houdt rekening met specifieke elementen in het geluid, zoals dialogen, achtergrondmuziek, omgevingsgeluid en geluidseffecten, en optimaliseert automatisch en in realtime het surround-effect. Het resultaat is een indrukwekkend gevoel van realisme met veel meer power dan bij gewone geluidseffecten, voor de meest complete entertainment experience.

Een nieuwe generatie in geluid. Dolby Atmos en DTS:X
Een groot scherm met indrukwekkende surround sound, voor een geweldige bioscoopervaring thuis. Object-gebaseerde audio brengt het gevoel van geluid overal om je heen perfect over door middel van luidsprekers boven je hoofd. Elk geluidje wordt heel precies weergegeven in de ruimte, niet alleen rond de luisteraar, maar in de hele driedimensionale omgeving. Samen met Dolby en DTS brengt Yamaha de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cinema surround sound naar de woonkamer, met verbluffend realisme en ongeëvenaarde prestaties.

Een nieuwe dimensie in geluid
Het is niet alleen mogelijk om je audio te beleven via de normale kanalen, maar ook om een driedimensionale ruimte te creëren waarin aparte akoestische elementen vrij kunnen bewegen. Het lijkt dan net alsof ‘objecten’ boven je hoofd bewegen, precies zoals de maker van de film dat bedoeld heeft. Onze verbeterde CINEMA DSP HD3 werkt voor de signaalverwerking met algoritmen die dit realistische gevoel verder versterken. Krachtige processors zorgen voor het ultieme bioscoopgevoel met een accuraat en realistisch geluidsveld en een echt gevoel van aanwezigheid.

van €2690 nu voor €1990 ( ex demo met volledige garantie)

in ons filliaal te schoten

Hifi Corner Schoten

Jan Mampaey
Paalstraat 128
2900 Schoten, België
+32 (0)3 6583470
mampaey@hificorner.be

Neem contact met ons op

GERELATEERDE OUTLETS

Yamaha mx-a5200

7 januari 2021
Geplaatst in .

Ervaar het ultieme bioscoopgevoel en extra veelzijdigheid met de MX-A5200…

yamaha rxa 3080

7 oktober 2020
Geplaatst in

Met de Yamaha RX-A3080 AV receiver geniet u van superieur bioscoopgeluid in…